Pogoji uporabe spletnega mesta

Pogoji uporabe veljajo za vso vsebino in storitve na tem spletnem mestu. Z uporabo katerega koli dela te spletne strani in vseh njenih delov se šteje, da se uporabniki zavedajo teh pogojev in vseh tveganj, ki izhajajo iz uporabe te spletne strani, in se strinjajo, da bodo vsebino te spletne strani uporabljali izključno za osebno uporabo in na lastno odgovornost .

Dokumentov, podatkov in informacij, objavljenih na tem spletnem mestu, ni dovoljeno reproducirati, distribuirati ali kakor koli uporabljati v komercialne namene brez izrecnega soglasja imetnika pravic na tem spletnem mestu ali na kakršen koli način, ki bi lahko škodoval tej ali kateri koli tretji osebi.

Prepovedano je javno prikazovanje, objavljanje, prenašanje, spreminjanje, razmnoževanje, sodelovanje pri prenosu ali prodaji, distribuciji, kopiranju, nalaganju in kakršni koli drugi uporabi vsebine tega spletnega mesta ali njegovega dela ter izbiranja in prilagajanja njihove vsebine brez izrecno predhodno pisno dovoljenje lastnika pravic te spletne strani in drugih lastnikov avtorskih pravic.

Nepooblaščena uporaba katerega koli dela spletnega mesta brez dovoljenja lastnika avtorskih pravic se šteje za kršitev avtorskih pravic imetnika pravic na tem spletnem mestu in je predmet tožbe.

Prizadevamo si zagotoviti verodostojnost in ažurnost informacij, ki so na tem spletnem mestu, vendar ne prevzemamo nobene odgovornosti za kakršne koli napake in opustitve, povezane z uporabo podatkov in vsebine te spletne strani ali kakršno koli škodo, ki jo povzroči zgoraj omenjeno napake in opustitve.

Z uporabo vsebine te spletne strani uporabnik sprejema vsa tveganja, ki izhajajo iz uporabe te spletne strani, in se strinja, da bo vsebino te spletne strani uporabljal izključno za osebno uporabo in na lastno odgovornost. To spletno mesto si bomo prizadevali zaščititi pred virusi in drugo zlonamerno in škodljivo programsko opremo, vendar ne jamčimo za njihovo popolno odsotnost. V zvezi s tem uporabnikom tega spletnega mesta naročamo, da sprejmejo potrebne zaščitne ukrepe, na primer uporabo lastnih protivirusnih programov.

Uporaba spletnega mesta vključuje zagotavljanje osebnih uporabniških podatkov in zbiranje podatkov, kot so vaš naslov IP, jezikovne nastavitve, vrsta brskalnika, datum in čas, ponudnik internetnih storitev, operacijski sistem. Ti podatki se zbirajo za izboljšanje spletne strani, da bi zagotovili boljše informacije o vsebini na spletnem mestu, njegovih storitvah in izdelkih. Zbrani podatki se shranijo v dnevniške datoteke v računalniku.

Vsi podatki, zbrani med vašim obiskom spletnega mesta, se uporabljajo izključno za analizo trendov, vodenje spletnega mesta, zbiranje demografskih podatkov in spremljanje vedenja obiskovalcev našega spletnega mesta z namenom izboljšanja storitev, izdelkov in vsebine spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta, njegove vsebine, storitev in izdelkov soglašate z zbiranjem zgornjih podatkov in se strinjate s temi pogoji uporabe.

V okviru te spletne strani podstran “kontakt”, “zbira vaše osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka / številka mobilnega telefona, e-poštni naslov), ki nam jih prostovoljno posredujete z izpolnjevanjem vprašalnika na tej spletni strani. Posredovani podatki bodo uporabljeni za namene stikov, odgovarjanje na vaša vprašanja, posredovanje informacij o vaši zahtevi in ​​evidenco uporabnikov te spletne strani, potrebni pa so, da odgovorimo na vaše povpraševanje in zagotovimo storitev. Več o zasebnosti preberite v Politiki zasebnosti.

To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics tretje osebe, ki se uporablja za sledenje obiskovalcem našega spletnega mesta. Ta storitev analizira uporabo spletnega mesta in zbira podatke o obiskih, uporabi določenih strani, aplikacij ter na podlagi zbranih podatkov pripravlja poročila za izboljšanje delovanja spletnega mesta in za lažjo uporabo našega spletnega mesta.

Uporabnik z uporabo vsebine tega spletnega mesta sprejema, da lahko to spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, storitev internetne analize, ki jo ponuja Google Inc. (“Google”). Google Analytics uporablja t.i. piškotki, besedilne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku in vam omogočajo analizo vaše uporabe te spletne strani. Googlova storitev Google Analytics skrajša vaš naslov IP v državah članicah Evropske unije in ta naslov IP se uporablja izključno za sledenje prometa in navad na naši spletni strani. Podatki, ki jih ustvari piškotek o tem, kako uporabljate to spletno mesto (vključno z vašim naslovom IP), se pošljejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo. Google lahko te podatke uporabi za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o dejavnostih spletnega mesta za upravljavce spletnega mesta in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta. Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, če to zahteva zakonodaja, ali če te tretje osebe obdelujejo podatke v dogovoru z Googlom.

Pod nobenimi pogoji  v teh okoliščinah Google ne bo povezal vašega naslova IP z nobenimi drugimi Googlovimi podatki. Namestitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve programske opreme brskalnika; vendar vas moramo obvestiti, da v tem primeru ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih Google zbira o vas, na zgoraj opisan način in za zgoraj navedene namene. Če želite s to storitvijo onemogočiti shranjevanje piškotkov, jih onemogočite na naslednji povezavi: Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo te pogoje uporabe in ne odgovarjamo za možne posledice, ki izhajajo iz takšnih sprememb.