Profesionalna kozmetika

ARKANA

Dermokozmetika in nevrokozmetika z izrazito močnimi aktivnimi sestavinami za popolno lepoto kože.

Spremljanje najnovejših odkritij v kozmetologiji in regenerativni medicini rezultira z resničnim pomlajevanjem in obnavljanjem kože, visoka koncentracija kvalitetnih aktivnih sestavin v tretmajskih proizvodih in proizvodih za domačo nego pa zagotavlja spektakularne, dolgotrajne rezultate.

GUINOT

Vodilni brend v ustvarjanju najnaprednejših metod v negi kože in tehnologiji, ki jo pri tem uporablja. Oblikoval je inovativne metode tretmajev, ki so osvojile srca ljudi po vsem svetu in se želijo posvetiti ohranjanju lepote. Skozi leta so prav učinkovitost tretmajev in proizvodov, Guinot izpostavili kot vodilni brend na trgu centrov lepote.

BCN Institute

Vodilni brend, ekspert v mezoterapiji obraza in telesa, ki nudi širok spekter mezokoktejlov in opremo za uporabo najsodobnejših mezoterapijskih tretmajev.

Inspira:cosmetics

Inspira:cosmetics, eden od najmočnejših nemških kozmetičnih brendov, razvija profesionalne kozmetične proizvode z aktivnimi sestavinami, ki dajejo vrhunske profesionalne rezultate in izrazito hitro vidne učinke. Tretmajski preparati in retail kozmetika so kreirani z aktivnimi sestavinami, ki globinsko regenerirajo kožo in so varna alternativa medicinskim kirurškim posegom.

Aroms Natur

Luksuzna profesionalna kozmetika z naravnim, celostnim pristopom k koži in lepoti.

Dermophisologique

Dermophisiologique, profesionalna italijanska kozmetična linija nudi kozmetične proizvode, ki koketirajo z medicinsko znanostjo, imajo rešitve za specifične probleme in zagotavljajo hitro vidne in dolgotrajne rezultate. Številne patentirane sestavine in sožitje z naravnimi metodami je le ena od odlik te vrhunske kozmetike. Iz njihove linije izpostavljamo Mascheru Al Ferro – vrhunski proizvod za globinsko čiščenje obraza, pomirjanje kože in anti-age.

Pharmaceutica

Neobhodni proizvodi pri vsakodnevnem delu centrov lepote med katerimi izstopajo visokokvalitetna in cenovno ugodna sladkorna pasta in serumi za tretmaje dermoinfuzije s kisikom.